Ronny ansatt som country manager

Ronny ansatt som country manager

Ronny ansatt som country manager 2560 1707 AllRate

Han brenner for salg og fornøyde kunder – Ronny Ho (37) er ansatt som country manager i AllRate fra 1. februar. Jeg er utrolig glad for denne muligheten. Dette er en utrolig spennende stilling! Her får jeg nye utfordringer og sjansen til å videreutvikle meg i selskapet, sier 37-åringen.

Nye utfordringer

Ronny Ho har ti års erfaring fra kraftbransjen gjennom ulike stillinger i Fjordkraft, Kraftalliansen og AllRate. Tidligere har han jobbet som selger og butikksjef, blant annet innen i telekombransjen.

Tobarnsfaren fra Bergen begynte som seniorrådgiver i AllRate i 2021 og trives veldig godt i selskapet. Nå ser han frem til å få nye utfordringer. Jobben går ut på å håndtere salgs- og markedsprosesser, videreutvikle tjenestene vi leverer og ha fokus på nye satsingsområder, sier den nyslåtte country manageren.

Jobben går ut på å håndtere salgs- og markedsprosesser, videreutvikle tjenestene vi leverer og ha fokus på nye satsingsområder, sier den nyslåtte country manageren.

AllRate ble etablert våren 2020 og leverer hovedsakelig tjenester innen måling, avregning, fakturering og innfordring (MAFI) til kraft- og strømbransjen, gjennom effektive, skybaserte løsninger. Nye satsingsområder omfatter blant annet tilrettelegging av de samme tjenestene og systemløsningene for nettselskaper i Norge.

– Min viktigste oppgave blir å hjelpe AllRate til å nå sine mål og sin visjon. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier 37-åringen, som ved siden av jobben også studerer bedriftsmarkedsføring, salg og forhandling.

Administrerende direktør i AllRate, Stig Abelsen, er trygg på at han har gjort et godt valg.

– Jeg er veldig glad for å få Ronny inn i denne stillingen. Han har vist seg som en særdeles dyktig kar med stor gjennomføringsevne. Ronny har særdeles god kunnskap om de tekniske sidene av våre systemløsninger, og blir derfor en viktig ressurs i videre utvikling av våre løsninger i samarbeid med våre kunder. Lurer du på hva Ronny og AllRate kan bidra med for ditt selskap? Ring og slå av en prat med Ronny da vel, sier Stig Abelsen.

Lurer du på hva Ronny og AllRate kan bidra med for ditt selskap? Ring og slå av en prat med Ronny da vel, sier Stig Abelsen.


Fakta
  • AllRate AS er et datterselskap av Elmera Group ASA, som blant annet eier merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft, Gudbrandsdal Energi, Betalservice og Nordic Green Energy.
  • AllRate har mange års erfaring med å levere tjenester for måling, avregning, fakturering og innfordring (MAFI) i den norske kraftbransjen.
  • AllRate har 9 ansatte på Sortland og i Bergen.
  • Hovedkontoret ligger i Bergen. Elmera Group ASA er notert på Oslo Børs.