Notodden Energi har signert med AllRate

Notodden Energi har signert med AllRate

Notodden Energi har signert med AllRate 2048 2560 AllRate

Frode Hagen og Sindre Thunestvedt fra Notodden Energi sammen med Ronny Ho på bransjesamling i Trondheim

Bransjesamling i Trondheim

Strømleverandører fra hele landet var samlet i Trondheim nylig, da Kraftalliansen inviterte til faglig seminar for sine medlemmer. Blant deltakerne var Notodden Energi, som nettopp har signert partneravtale med AllRate.

Sindre Thunestvedt, avdelingsleder for strøm og energitjenester i Notodden Energi, sier følgende om hvorfor de landet på AllRate som sin leverandør av MAFI-tjenester:

–  Grunnen er enkelt og greit mulighetene for utvikling. Vi er et selskap som satser, et selskap som skal ha vekst. For å lykkes med våre mål, er vi helt avhengige av en partner som satser på innovasjon og kan gi oss de hjelpemidlene vi trenger for vekst. Der tenker jeg AllRate skal kunne serve oss bra.

– Vår med-partner-strategi er tydelig, og om noen vil høre mer om hvordan vi kan bidra med vekst til eventuelle partnere, så er det bare å ta kontakt, sier han

I AllRate er man strålende fornøyde med nysigneringen.

– Vi er veldig glade for å ha fått en så ambisiøs partner som Notodden Energi med på laget, og vi ser frem til et godt samarbeid fremover, sier country manager Ronny Ho.

Også AllRate-sjef Stig Abelsen er glad for muligheten til å hjelpe Notodden Energi med å nå sine mål.

– Vi skal gi Notodden verktøyene og hjelpemidlene de trenger for å vokse, sier han.


Fakta
  • AllRate AS er et datterselskap av Elmera Group ASA, som blant annet eier merkevarene Fjordkraft, TrøndelagKraft, Gudbrandsdal Energi, Betalservice og Nordic Green Energy.
  • AllRate har mange års erfaring med å levere tjenester for måling, avregning, fakturering og innfordring (MAFI) i den norske kraftbransjen.
  • AllRate har 9 ansatte på Sortland og i Bergen.
  • Hovedkontoret ligger i Bergen. Elmera Group ASA er notert på Oslo Børs.